FRZA! Limburg

  • 26 oktober 2020
  • Niel Nijns
  • Onderbouw
  • 0
  • 4113 Views

Intensieve samenwerking tussen jeugdopleiding KRC Genk en de onderbouw van KVV THES Sport

De jeugdacademie van KRC Genk is al jaren vernieuwer én koploper wanneer het gaat over het opleiden van voetbaltalent. Dankzij het FRZA! Limburg project kan de jeugdopleiding van KVV THES Sport mee genieten van hun expertise en visie met betrekking tot het opleiden van jonge voetballers. In deze visie staan onder meer de volgende aspecten centraal: opleiden van dominante en technische voetballers, balbeheersing, breintrainingen en het trainen van basismotorische vaardigheden.

Wat houdt FRZA! Limburg in? Onder het motto “eerst opleiden, dan scouten” ging KRC Genk een nauwe samenwerking aan met enkele  sterke Limburgse interprovinciale voetbalclubs (Belisia Bilzen, RC Hades, KVK Wellen, Bocholt VV en KVV THES Sport).  KRC Genk vaardigt in elke club een technisch coördinator én twee opleiders af. Zij zorgen zowel voor opleiding van de trainersstaf als voor gerichte trainingen bij de leeftijdscategorieën U6 tot U9. Win-win is bij de samenwerking de belangrijkste doelstelling. Voor KRC Genk is dat een actieve rol spelen bij de opleiding van Limburgs voetbaltalent. Voor THES Sport betekent FRZA! Limburg een extra kwaliteitsinjectie in de opleiding en begeleiding van onze jeugdspelers.

Voor vragen over dit unieke project kan je steeds terecht bij David Möbius, de FRZA!-coördinator van KVV THES Sport (david.mobius@krcgenk-jeugd.be).

 

Infobrochure

https://jeugd.thes-sport.be/wp-content/uploads/2020/10/THES-FRZA-THES-KRC-Genk-2023.pdf

THES FRZA THES KRC Genk 2023
Share: