ProSoccerData

We gebruiken bij K.V.V. THES Sport het platform PSD of ProSoccerData om alle sportieve aspecten van het organiseren van (jeugd)voetbal te beheren. Hierin zit onze planning, onze administratie van alle spelers, onze trainingskalender enz. Een belangrijke module hierin is ook de communicatie.

ProSoccerData kan je gebruiken via de website: https://kvvthessport.prosoccerdata.com/

Installeer de app ProSoccerData zeker ook op je smartphone. Dit is bijzonder handig onder andere om je clubkalender te raadplegen. Je kunt de app probleemloos op meerdere smartphones installeren (speler, mama, papa, opa, oma, …), maar per speler wel telkens met dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord. 

Bij de start van het seizoen krijgt elke speler z’n login toegestuurd. Indien dit voor jou (nog) niet in orde is, aarzel niet om een mail te sturen naar ict@thes-sport.be. Hieronder vind je ook een handige handleiding.

Share: