KVV THES Sport behaald zijn 4-sterren label

  • 29 januari 2024
  • Niel Nijns
  • Algemeen
  • 0
  • 618 Views

🌟 BREAKING NEWS! 🌟

We zijn verheugd jullie te laten weten dat onze jeugdopleiding eind vorig jaar zijn 3-jaarlijkse audit heeft ondergaan, uitgevoerd door Double Pass. Tijdens deze kritische evaluatie is elk aspect van onze jeugdopleiding nauwkeurig beoordeeld.

πŸ† En nu, met trots en blijdschap, delen wij het fantastische resultaat met jullie: we hebben de hoogste score ooit behaald sinds de geschiedenis van de club! 🌟 Maar dat is nog niet alles – we mogen met vreugde aankondigen dat we nu een 4-sterren label hebben! 🌟🌟🌟🌟

Dit succes is het resultaat van de toewijding en inzet van onze getalenteerde trainers & coΓΆrdinatoren, gemotiveerde spelers en ondersteunend personeel. We zijn al de mensen die hier een steentje aan hebben bijgedragen dan ook enorm dankbaar. Samen hebben we een omgeving gecreΓ«erd waarin talent kan bloeien en waar voetbalplezier hand in hand gaat met ontwikkeling.

πŸ™Œ Dit succes behoort toe aan ons allemaal – spelers, ouders, trainers en supporters! Bedankt voor jullie voortdurende steun en toewijding aan KVV THES Sport. Laten we samen blijven streven naar excellence en de volgende generatie voetbaltalenten koesteren!

Share: