KVV THES Sport & Sportivos

Naast de sportieve ambities werkt K.V.V. THES Sport volop aan een optimale gezondheid van zijn talrijke voetballertjes, dat is evident. Daarom heeft het jeugdbestuur zich ingeschreven om deel te nemen aan Sportivos! 
Wat is Sportivos? Wel, dit is een preventieprogramma dat streeft naar gezondheidswinst door op een verantwoordelijke manier om te gaan met gaming, alcohol en drugs.

Het komende seizoen zullen we dan ook verschillende initiatieven nemen die een aangename, gezellige en veilige sfeer in onze jeugdwerking ondersteunen.

Samen kunnen we het bronzen label van Sportivos binnenhalen. Naleving van de wetgeving in de kantine, veilig vervoer tussen club en thuis,… het komt allemaal aan bod. We houden jullie verder op de hoogte van de activiteiten die we hierrond opzetten.

Nee, we gaan niet met het “vingertje” in de lucht de betweter uithangen… Wel willen we het altijd gezellig en veilig houden voor iedereen én het goede voorbeeld geven aan de jongsten onder ons. 

Dit past perfect in het gezondheidsplan dat we samen met de medische omkadering aan het opzetten zijn als extra dimensie van ons opleidingsplan!

Benieuwd naar wat Sportivos onze spelertjes te bieden heeft? Hou dan zeker jullie ogen en oren open! Samen maken we onze jeugdwerking nog veiliger, gezelliger en gezonder.

Wil je meer weten, kijk dan alvast hier.

Share: