Seris Happening

Omdat de toestand in verband met het coronavirus het niet toeliet om in juni 2021 iedereen in veilige omstandigheden te ontvangen werd er beslist om de SERIS Happening editie 2021 te annuleren.

De datum voor de editie 2022 wordt later meegedeeld.

Na de competitie worden traditioneel nog vele voetbaltornooien georganiseerd. KVV THES Sport streeft ernaar om met al zijn jeugdploegen maximaal deel te nemen aan de tornooien van de omliggende voetbalclubs. En als afsluiter van het seizoen organiseren we zelf de SERIS Happening. In onze organisatie mikken we op een zuiver recreatief luik waarin de kleinere ploegen in een gezellige sfeer enkele wedstrijden afwerken. Met onze 3 kunstgrasvelden hebben we de ideale infrastructuur om ook op het einde van het seizoen in perfecte omstandigheden te kunnen voetballen.

De spelers van de U13 starten het tornooi op vrijdagavond. Zo hebben onze studenten nog voldoende tijd in het weekend om hun examens voor te bereiden.
Ze spelen een tornooi in competitieverband. Na de wedstrijden in de poules van ongeveer 4 ploegen per poule, spelen de ploegen nog enkele laatste wedstrijd tegen de gelijkwaardige ploeg van de andere poule als apotheose van een leuke voetbalavond.

Voor de allerkleinsten (U6) organiseren we op zaterdag een dribbelfestival. We verwennen onze allerkleinste voetbalhelden met een festival volledig in het teken van “sport & fun” waarbij we voetballen, maar ook ruimte voorzien voor spel en puur plezier.

De U7 spelers, de U8 en U9 ploegen (gewestelijk & provinciaal) komen eveneens aan bod op zaterdag. De focus van het tornooi ligt op spelplezier. We laten de ploegen een twee- of drietal matchen spelen in recreatieve sfeer. Op basis van het niveau waarop ingeschreven werd, zoeken we tegenstanders op gelijkwaardig niveau.  De voorbije seizoenen was er een massale belangstelling voor deze recreatieve voetbalhappening, met bijna 100 deelnemende ploegen.

De spelers van de middenbouw (U10 tot en met U12) spelen op zondag een tornooi in competitieverband. Na de wedstrijden in de poules van ongeveer 4 ploegen per poule, spelen de ploegen nog enkele laatste wedstrijd tegen de gelijkwaardige ploeg van de andere poule als apotheose van een leuke voetbaldag. Een formele prijsuitreiking waarop de tornooiwinnaar een beker in ontvangst mag nemen, sluit het tornooi af.

Voor onze regionale ploegen van de bovenbouw werken we nog een laatste vriendenmatch af, zodat alle ploegen aan bod komen, de voetbaltas even aan de kant kan en onze jongens en meisjes zich kunnen toeleggen op de examens. En ook voor de trainers, vrijwilligers… gaat er dan even de riem af.

We kijken er naar uit om jullie te mogen ontmoeten op de THES site. Aarzel niet om meer info te vragen via tornooi@thes-sport.be.