Registratie training

  • 30 januari 2021
  • admin_thes_jeugd
  • Algemeen
  • 0
  • 3554 Views

Beste voetballiefhebbers, de Corona-regels veranderen continu, waarmee Voetbal Vlaanderen probeert de juiste balans te houden tussen het algemene belang en het voetbalplezier. De laatste richtlijnen kan je in detail nalezen op deze pagina. Komt erop neer dat de trainingen zullen moeten plaatsvinden in bubbels van maximaal 10 spelers. Dit zowel voor de onderbouw en middenbouw, als voor de bovenbouw.

Verplichte aanwezigheidsregistratie!                                                                   

Om de organisatie mogelijk te maken moeten alle spelers vooraf aangeven of ze zullen deelnemen aan de training of niet. Zo kan de sportieve omkadering de indeling maken van de groepen met maximaal 10 spelers.

Deze registratie wordt week na week gevraagd. Ten laatste zaterdagmiddag 9u moet men zijn registratie invullen voor de volgende week. Dit kan via onderstaand formulier.

Share: