Kledijafspraken

  • 4 september 2020
  • Niel Nijns
  • Algemeen
  • 0
  • 2058 Views

KVV THES Sport Jeugdopleiding is door de jaren heen uitgegroeid tot een club van ongeveer 450 spelers en 60 stafleden. En hier zijn we uiteraard fier op. Het is dan ook logisch dat we ook op het vlak van kledij naar buiten willen komen op een professionele manier. We zijn immers fier op onze club en dragen ons logo met trots.

Concreet houdt het in dat we voor de trainingsdagen en voor de wedstrijd de kledijafspraken rechtlijnig toepassen.

We wensen dit voortaan zeer strikt toe te passen. En we doen dit niet alleen om redenen van uniformiteit. Als we hierin geen afspraken zouden maken, gaan spelertjes zelf op zoek naar de uitrusting van hun favoriete spelers en krijgen we plots een hele ploeg vol Messi’s, Kevins, Mbappe’s… Uiteraard is dit leuk, maar ongewild creëert dit ook een onderlinge strijd of verplichting onder de spelertjes om de nieuwste shirts van Bayern München of Manchester City te hebben. We beseffen dat de opleiding van KVV THES Sport voor velen op zich al een serieuze hap uit het gezinsbudget neemt, en willen dan ook vermijden dat er zo extra kosten ontstaan.

Kledijvoorschriften THES Sport Versie 2-2

 

 

Share: