Om onze club verder uit te bereiden zijn er 3 nieuwe functies.

Scouting

Om onze jeugdploegen te versterken, zal er vanaf dit seizoen ook een formele scoutingcel opgericht worden. Andre Wilkin zal deze rol op zich nemen, en zal de instroom van spelers begeleiden. Van detectie, naar testtrainingen en uiteindelijk naar een eindevaluatie.

Vertrouwenspersoon

Julie Schaeken

Sport levert prachtige momenten op en sport is leuk om te doen! Maar die mooie emoties die bij sport horen, kunnen ook omslaan in onsportief of ongewenst gedrag. Iedereen kent de voorbeelden wel: de sporter die te agressief speelt, de scheidsrechter die belaagd wordt en de bestuurder die niet in grijpt.
Het jeugdbestuur van KVV THES Sport Jeugdopleiding wil haar (jeugd)spelers een omgeving bieden, waarin zij zich op een prettige en veilige wijze kunnen ontwikkelen. Bij problemen is de trainer, de coördinator en de TVJO steeds bereid om op een constructieve manier naar een oplossing te zoeken. Ook het jeugdbestuur staat paraat. Soms is dit niet voldoende. KVV THES Sport wil echter vermijden dat men met een probleem blijft rondlopen of men uiteindelijk de club verlaat. Daarom heeft het jeugdbestuur een vertrouwenspersoon aangesteld. Julie Schaeken zal deze rol op zich nemen. Je kan Julie bereiken via vertrouwenspersoon@thes-sport.be.

Studiebegeleiding

Katrien Meys

Bij de KVV THES Sport Jeugdopleiding beseffen wij dat voor sommige spelers studeren en voetballen op niveau niet altijd even makkelijk te combineren valt. We stellen vast dat de combinatie voetbal – school vooral tijdens examenperiodes voor onze jeugdspelers wel eens moeilijk verloopt. In examenperiodes schroeven we alvast het aantal trainingen altijd terug, maar soms blijkt dit niet voldoende. En soms stellen we vast dat ook tijdens het schooljaar er nood is aan extra ondersteuning.
Als je even wat hulp nodig hebt, dan kan je Katrien bereiken via studiebegeleiding@thes-sport.be.

Share: