Eerste proeftraining KVV THES Sport groot succes

Van zodra het mogelijk was en de veiligheidsraad het licht op groen zetten, heeft de sportieve cel met alle betrokkenen alles op alles gezet om dit rare seizoen toch nog positief te kunnen afsluiten.

Er werden vanaf eind mei tot begin juli een reeks van kennismakingstrainingen ingericht waar al onze spelers terug konden trainen en sjotten.

Ook aan de allerkleinsten werd er gedacht met de organisatie van een eerste proeftraining voor de 4-, 5- en 6-jarigen. Ze hebben er lang op moeten wachten, maar het wachten werd beloond. Niet minder dan 26 nieuwe U6 spelertjes zakten af naar het sportpark om op een speelse manier kennis te komen maken met voetbal. De bende jonge enthousiastelingen werd in 4 kleine groepjes verdeeld over de gedreven trainers. Van dribbelen tot wedstrijdjes spelen, alles kwam zo wat aan bod. Terwijl de kinderen lustig verder trainden was er een korte infosessie voor de ouders, waar ze konden genieten van hapje en een drankje aangeboden door club. Naast al de nieuwe spelertjes was er ook een demo training van enkele U7 spelertjes, die heel graag aan de ouders van onze nieuwe spelertjes wilden tonen wat ze op een seizoen allemaal geleerd hebben. Iedereen was na afloop mega enthousiast en de spelertjes kregen nog een medaille, een hapje en een drankje mee naar huis. “Toch fijn om na afloop al die lachende gezichtjes te zien” vertelt Gunter Van Aeken, die de organisatie voor zijn rekening nam. “Daar doen we het toch allemaal voor. Ik kijk met een positief gevoel terug op een geslaagde voormiddag met dank aan het geweldige trainersteam die dit mee mogelijk hebben gemaakt”, besluit een tevreden jeugdcoördinator.

Noteer alvast in je agenda dat we op dinsdag 28 juli om 18.00 uur terug starten met de trainingen van U6!

Share: