SERIS Happening

  • 11 januari 2020
  • admin_thes_jeugd
  • Evenement
  • 0
  • 717 Views

Met veel enthousiasme kondigt de jeugdwerking van K.V.V. THES Sport ons jaarlijkse voetbaltornooi aan. Verder bouwend op de rijke traditie en gekend voor zijn uitgekiende organisatie, plannen we van vrijdag 15 mei tot en met zondag 17 mei 2019 onze jaarlijkse SERIS HAPPENING voor  nationale, (inter)provinciale  en gewestelijke teams.

Met fierheid kunnen we jullie ook melden dat we vanaf dit jaar voor de organisatie van het tornooi ondersteund worden door SERIS Security NV. 

Het tornooi zal plaatsvinden op de THES site te Tessenderlo waar we dankzij de nieuwe jeugdkantine alle ploegen een kwaliteitsvolle omkadering kunnen bieden.

Vrijdag 15 mei ontvangen we gewestelijke U13 ploegen vanaf 18u voor een tornooi in competitieverband. Na de wedstrijden in poules, spelen alle ploegen nog een finale-wedstrijd. 

Zaterdag 16 mei organiseren we voor de U6 spelers een Dribbelfestival. Naast voetbal is er voor onze kleinste helden ook tijd en ruimte voor spel en plezier. De U7 spelers, de U8 en U9 ploegen (gewestelijk & provinciaal) komen eveneens aan bod. De focus van het tornooi ligt op spelplezier. We laten de ploegen een twee- of drietal matchen spelen in recreatieve sfeer. Op basis van het niveau waarop ingeschreven werd, zoeken we tegenstanders op gelijkwaardig niveau.  De voorbije seizoenen was er een massale belangstelling voor deze recreatieve voetbalhappening, met bijna 100 deelnemende ploegen. We willen er dit jaar opnieuw een groots voetbalfeest van maken.

In de namiddag ontvangen we de U10 voor een tornooi in competitieverband. In 2 groepen (gewestelijk/provinciaal en interprovinciaal/elite) worden eerst poule-wedstrijden gespeeld waarna er in een finale beslist wordt over de eindrangschikking.

Op zondag 17 mei plannen we de Penarol-Cup voor U11 & U12 (gewestelijk/provinciaal en interprovinciaal/elite). Na de wedstrijden in de poules van ongeveer 4 ploegen per poule, spelen de ploegen nog enkele laatste wedstrijd tegen de gelijkwaardige ploeg van de andere poule als apotheose van een leuke voetbaldag. Een formele prijsuitreiking waarop de tornooiwinnaar een beker in ontvangst mag nemen, sluit het tornooi af.

De voetbalwedstrijden voor de U11 zullen aanvatten omstreeks 09.30h. Voor de U12 wordt er gevoetbald tussen 14u en 17u30. De matchen worden per leeftijd en per niveau gecombineerd, zodat alle ploegen een leuk tornooi kunnen beleven.

Met dank aan SERIS Security N.V. voor de ondersteuning.
Share: